15 before 25

burgerszoo04 Lijstje hier, lijstje daar. Lijstje in mijn tas, lijstje in mijn hoofd. Oke oke, ik geef het toe: ik hou van lijstjes. En ik had zin om een lijstje te maken van dingen die ik graag voor mijn 25e wil doen of wil meemaken. Uiteindelijk ben ik gekomen tot een lijstje met 15 punten. De een realistischer dan de ander, de ander nog minder realistisch. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen! Dit zijn ze;

Beter worden in Engels.
Ik vind Engels een mooie taal, en hoewel ik gesprekken kan voeren, is er zeker nog een hoop verbetering mogelijk. Ik zou niet alleen mijn woordenschat willen uitbreiden en mijn grammatica willen verbeteren, maar ik zou ook graag mijn belabberde uitspraak naar een hoger niveau willen tillen.

Minstens een half jaar in Los Angeles wonen.
Tja, hiervan was gelijk duidelijk dat hij op het lijstje zou komen te staan. Ik heb dit altijd al gewild, en als ik iets van dit lijstje voor mijn 25e gedaan wil hebben, dan is het wel wonen in deze prachtige City of Angels. Helaas is het naast een grote wens ook een moeilijk haalbaar punt op mijn lijstje. Maar goed, dromen mag. En de meeste meeste dromen zijn geen bedrog, toch Marco?

Minstens een half jaar een dagboek bijhouden.
Zo leuk lijkt me het, om later te kunnen teruglezen wat je op bepaalde momenten in je leven deed en dacht en om te kijken in je eigen hersenspinsels van een aantal jaar geleden. Ik weet niet of het iets is wat ik enorm lang vol zou houden, maar een half jaar leek me nog enigszins realistisch! Nou ja, ik kan het in elk geval proberen, right?

5 verschillende pizza’s uitproberen.
Oke, dit is geen levensdroom. En als ik dit bereikt heb verdien ik geen certificaat, oorkonde of diploma. Maar om een keer een reden te hebben af te stappen van mijn saaie ‘doe-mij-maar-pizza-margeritha’, besloot ik hem op mijn lijstje te zetten. 5 verschillende pizza’s uitproberen, moet lukken!

Naar de Big Apple gaan.
New York, ook naar deze Amerikaanse stad wil ik nog toe -maar dan niet voor een half jaar-. Hoewel ik de stad New York vroeger niet erg aantrekkelijk vond, ben ik langzamerhand door de vele prachtige foto’s, geweldige filmpjes en mooie filmscènes aardig van gedachte veranderd. Onder andere Femke van Youniqueblog heeft hiervoor gezorgd, door te laten zien dat er nog zóveel meer te doen is dan Times Square en Central Park bezoeken.

Parapenten.
Jajajaaaaa.

Konijn als huisdier nemen.
Volg het account bunnymama op instagram en je weet waarom!

Meedoen aan een Obstacle run.
Aan een gewone ‘run’ zou ik nooit (zeg nooit nooit) meedoen, rennen is namelijk niet zo mijn ding. Ik hou van wat meer afwisseling. Een Obstacle run lijkt me daarentegen juist weer kei leuk! Hoewel het meestal een aantal kilometer rennen is, wat betekent dat ik van tevoren echt wel even mijn conditie mag opbouwen, lijkt het me toch leuk, omdat er tussendoor allerlei obstakels zijn waar je onder-, boven- of tussendoor moet.

Weekend verblijven in een ‘Tree House’ in Engeland.
Tja, na deze ontzettend leuke en lieve video van mijn girlcrush Zoella werd ik toch wel erg verliefd op het idee een weekend in zo’n huisje in het bos door te brengen!

Een cursus of training volgen.
Er zijn zoveel leuke cursussen en trainingen die me interessant lijken! Geen idee wat voor cursus/training ik zou kiezen, maar de keuzes zijn oneindig en verder.

Films van vroeger kijken.
Er zijn zoveel films die ik vroeger keek, die ik zo graag gewoon nog een keer wil zien! Het is zelfs zo erg dat ik een lijstje heb gemaakt (help, een lijstje in een lijstje) van films die ik de komende jaren wil zien: Junglebook, alle Pippi Langkous films, Lady en de Vagebond (check, pas bekeken), Assepoester, Grease, High School Musical 1 tm 3, alle Narnia films, de reddertjes in Kangoeroeland, een luizenleven, Home Alone 1+2, Dirty dancing en The sound of music.

Leren naaien.
Het lijkt me erg tijdrovend om dit te leren, maar wel erg tof om te kunnen! Ik hoop dat ik in de komende paar jaar de stap ga zetten dit te leren. Hoe vet is het als je zelf kleren kan ontwerpen?!

Shakira zien optreden.
Ik vind haar echt GEWELDIG en ze is mijn favoriete zangeres. Veel van haar liedjes luister ik nog steeds wekelijks, dus ik hoop dat ik ooit de mogelijkheid krijg een concert van haar bij te wonen!

5 keer een verwen-sessie houden.
Jaaaa! Ik doe dit nooit, maar hoe lekker is dat? Gewoon even een avond voor jezelf. Lekker in bad, mezelf verzorgen, een massage regelen, lekkere hapjes, een warme deken en een leuke film.

Een bezoekje brengen aan de Harry Potter wereld.
Ik ben opgegroeid met Harry Potter, en nog steeds hou ik van deze prachtige, magische wereld, die de geweldige J.K. Rowling jaren geleden gecreëerd heeft.

Zo, dat waren ze! Let’s go!

Liefs,
Lobke

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *