welkom!

flowers001Hii! Leuk je te ontmoeten, mijn naam is Lobke. Iets meer dan een maand geleden startte ik mijn eigen blogje op het grote wereldwijde web. Errrrug leuk vond ik dat, maar ik kwam er al vrij snel achter dat overstappen naar wordpress misschien wel een goed idee zou zijn. Ik zat al een aantal weken met dit idee in mijn (chaotisch) hoofd en heb besloten het gewoon te doen! Juist omdat ik nog maar zo kort bezig was met bloggen, was de stap niet zo groot om een nieuwe site te starten via wordpress. Ben erg blij dat ik dit gedaan heb en merk nu al dat er meer mogelijkheden zijn! Fij-hijn! (wie is Hijn?).

Maar goed, even kort voorstel rondje, ik ga wel eerst: Ik ben dus Lobke, een 19-jarig meisje uit Limburg, maar tegenwoordig wonend in Nijmegen. Ik ben 86% van de tijd vrolijk en je zult mij bijna nooit chagrijnig zien, maar als ik het koud heb of als het regent (en vooral: als ik daar doorheen moet) dan wil je me liever niet tegenkomen, want dan is het huilen met de pet op. Het is dan ook om onder andere deze reden (en nog 742 andere redenen) dat ik hoop later een tijdje in Los Angeles te kunnen wonen, een stad in het prachtige Californië, waar de regen vaak ver te zoeken is en waar de blauwe lucht bijna altijd voorzien is van een prachtige zon, die alles er zoveel mooier en vrolijker uit laat zien.

(Oke ik heb dus even gekeken naar de weersverwachtingen in Los Angeles; de hele week 25 tot 31 graden.. met zon. En ‘s nachts koelt het af tot slechts 21 graden, een warmte die we hier overdag al een maand niet meer hebben gevoeld).

Maar genoeg over dit verhaal over (of deze ode aan?) Los Angeles. Ik heb zin om weer lekker aan de slag te gaan met bloggen en verhaaltjes te typen! Yee!

Liefs,
Lobke

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *