2 Comments

  1. Haha, leuk is dat altijd hè! Hoe dat vroeger zo kan verschillen van nu. Ik wilde op de basisschool altijd kassajuffrouw worden, als ik de vriendenboekjes mag geloven. Waarom? Geen flauw idee. Vervolgens werd het journaliste, later juffrouw of psycholoog, toen weer journaliste en nu ‘iets met ontwerpen’. Lastig om daar de perfecte studie bij te kiezen, maar gelukkig heb ik nog een paar maandjes.

    Leuk dat je journaliste wilt worden! Een vriendinnetje van me doet de opleiding en ze zegt dat het aller belangrijkste is dat je er karakter voor hebt en je ervaring op doet.

    • Haha kassajuffrouw heb ik nog nooit gehoord! En jaaa dat lijkt me ook HEEL cool, om dingen te ontwerpen. Ik kan het niet, maar anders zou ik er graag iets mee doen. Weet je wat voor iets je dan wil gaan ontwerpen of is het nog heel breed? Ik zou zeggen gewoon lekker veel open dagen en meeloop dagen bezoeken de komende maanden en dan komt het helemaal goed met de studiekeuze! Alhoewel het altijd afwachten is hoe de studie ook daadwerkelijk is natuurlijk.

      Het is trouwens niet zo dat ik ook echt per se journaliste wil worden! Lijkt me wel leuk, maar de studie die ik van plan ben volgend jaar te doen is daar niet op gefocust ofzo. Ik zie wel waar ik strand haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *