2 Comments

  1. haha gelukkig krijg ik niet zoveel haat onder mijn video’s. Als dat in het begin was gebeurd dan had ik echt kunnen janken denk ik. Tegenwoordig interesseert het mij niet zoveel. 1 comment blijft mij wel bij: je bent lelijk maar dit bedoel ik niet lullig ofsow? haha ik bedoel come on. je bedoelt het niet lullig maar je zegt het wel en je meent het dus ook haha.. nja Amerikaanse youtubers zijn veel relaxter qua comments.. en heel positief en lief. Ook reageren die veel meer dan Nederlanders.

    • Zo fijn dat het je niet meer veel interesseert! En terecht ook, want het ligt in zulke gevallen toch meestal aan het karakter van de persoon die iets lulligs typt. Die voelt blijkbaar de onnodige behoefte iets gemeens te melden. En niet lullig bedoelt hahaha, dat ik net zoals als ‘no offense, but…’ en dan daarna een opmerking die dus echt wél een belediging is. Ach, gewoon focussen op de lieve comments haha : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *