3 Comments

  1. Mooi, het kan inderdaad nooit kwaad om bewust stil te staan bij de goede dingen. Ik ben inmiddels een paar jaar afgestudeerd. In het begin miste ik zelfs de tentamens, maar iedere levensfase heeft zijn charme. Het werkende leven ook, echt waar 😉

    • Ja kan ik me wel iets bij voorstellen! Lijkt me wennen om opeens te gaan werken in plaats van te studeren. Maar inderdaad, denk dat alle fases wel zo zijn eigen charmes hebben (:

  2. Sven Verhoeven

    Er is sowieso één ding wat vroeger ontstaan is en wat nu en waarschijnlijk altijd zal blijven, ja je raadt het natuurlijk al, maar alle verschillende soorten ijsjes waar je gek op bent! (Natuurlijk overduidelijk te zien op die leuke foto!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *