4 Comments

 1. Ik heb er eigenlijk niet zo veel op tegen. Ik vind dat mensen zelf moeten bepalen wat ze met hun lichaam doen, ik heb daar immers weinig last van. In veel gevallen kan ik me er niets bij voorstellen, maar dat is wat anders (als in van een normale proportionele b cup ineens naar een onrealistische dd cup gaan). In jouw geval kan ik dat echter wel. In dat geval is het toch mooi dat er middelen bestaan om je onzekerheid weg te nemen.

  • Exactly! Ik voelde me daardoor een stuk vrijer en niemand heeft er verder last van, lijkt me. Maar ik begrijp je helemaal! Ik vind het soms ook ‘zonde’ als iemand iets laat veranderen terwijl ik zelf vind dat het echt niet nodig is, maar ik ben diegene niet en kan niet zien hoe hij of zij zich voelt.

 2. Sven

  Mooi geschreven schat!
  Denk dat je zeker een punt hebt en dat het lastig is voor mensen om het helemaal te begrijpen als ze het zelf niet meegemaakt hebben.
  Gaat er natuurlijk om wat iemand zelf wil en dat mag iedereen natuurlijk ook zelf beslissen.
  Is er natuurlijk ook een punt dat het een hele goede oplossing kan bieden als iemand bijvoorbeeld ziek is geweest en er een beschadiging aan het lichaam aan heeft overgehouden, of dat iemand zichtbaar letsel heeft opgelopen tijdens een brand of ongeluk.
  Vraag me wel af of het bij meerdere ingrepen ook nog nuttig is want teveel is natuurlijk ook weer niet goed en/of gezond maar dat is een ander verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *