4 Comments

  1. Bueno, aardbei cheesecake en speculoos lijken me heel erg lekker. Persoonlijk vind ik straciatella altijd tegenvallen, omdat je de veel te kleine chocoladestukjes vaak niet proeft.

  2. Shirley

    Mijn favoriete smaken zijn witte chocola, tiramisu, iets met cookies. Als ik zin heb in een frisse smaak, kies ik heel soms voor meloen, maar zelden eigenlijk. Vlakbij mijn huis heeft een ijssalon frikandellenijs gemaakt, geen idee eigenlijk of het nog te koop is of dat het een tijdelijke grap was rondom de frikandellenhype. Ik sla die smaak in ieder geval over.

    • Witte chocolade, wow! Die gaat for sure op het lijstje erbij. Die frikandellen smaak trouwens niet haha. Ik hou van frikandellen, maar in ijsvorm…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *